PIZZERIA PRONTO DEN HAAG

PIZZERIA PRONTO DEN HAAG Lekker & goedkoop!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pronto Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 13:39 Careful, scam: if you order from the „45 cm Pizza“ category you will receive a 36 cm pizza. Delivery time was stated 20-30 min. It arrived after 60 min. The pizza was cold.
17 mei 2022 om 8:59 Pizza hap uit gemomen en bovendien verkeerde pizza niet te eten overigens
15 mei 2022 om 16:45 Toppie top
8 mei 2022 om 23:10 Zelfs en kind van 5 kan beter pizza maken echt niet normaal ik krijg niet eens compleet bestelling ik ga hier nooit meer wat bestelen
8 mei 2022 om 20:42 Heerlijkkkk!!!
2 mei 2022 om 19:40 Als altijd lekker en snel bezorgd!!
25 apr 2022 om 14:16 Waiting more than an hour and a half for the delivery which they said will take 29min is outrages.
9 apr 2022 om 16:10 This is the best restaurant in The Hague that I have tried so far! Strongly recommend to everyone! Best price-to-quality ratio!
6 apr 2022 om 12:21 Bestel hier niet wacht al meer dan 3 uur nog steeds geen pizza gezien
1 apr 2022 om 23:25 Een stel zwakbegaafde die denken een tent te kunnen runnen. Eten bestelt voor 15:15 en 2 keer gebeld voor mijn bestelling. Slechte service. Eten kon pas 2 uur later komen. Ik wacht op mijn geld.
1 apr 2022 om 21:04 Mijn eten is rauw terwijl ik gevraagd had om het door te bakken. (Zie bestelling). En ik krijg geen reactie van Pronto. Dus weggegooid geld en geen compensatie en geen eten. Als jullie zo met klanten omgaan. En het was te laat bezorgd.
1 apr 2022 om 4:36 Pizza steenkoud doos nat!!!!! Plaat van broodje kip Turkse pizza ook steenkoud