PIZZERIA PRONTO DEN HAAG

Recentebeoordeling


2 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pronto Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:10 Mijn bestellen duurde heel lang moest 2,5 uur wachten en belde telkens en ze bleven maar zeggen onderweg 5 keer gebeld laatste keer zei ik stuur ze maar terug ik bestel hier nooit meer wat!
21 jan 2023 om 18:03 Bestelde sparibs kreeg na een half uur een telefoontje dat ik maar een hele kip ofzo moest nemen omdat ze geen sparibs hadden. Toen ik zij dat ik dan wil annuleren en me geld terug wou zij ze dat dat niet kon en dat ik maar iets anders moest nemen
21 jan 2023 om 14:27 Very poor service with time and taking
19 jan 2023 om 9:09 Het was niet te eten. Er zat geen saus op de kapsalons. Een bak frites met vlees en kaas en nauwelijks sla. Voor €17!! Nooit meer
19 jan 2023 om 0:50 Heb op heeel veel plekken gegeten maar zo slecht heb ik het nooit gehad. Dit kan gewoon echt niet. Niet te verwoorden. Schamen jullie wel? Ik kreeg mijn pasta hij was zo hard ongekookt, tas kapot, geen bestek drinken. Dit zal een zwerve niet eens ete
18 jan 2023 om 21:40 Eten was koud en veels te vroeg 18:45 in plaats van 19:30 en er zat items in het eten die ik niet lust en geen bon erbij dus misschien was dit eten niet voor mij .
18 jan 2023 om 2:31 Pizza was okay Bezorging was snel en vriendelijke gast Engels kennen we allemaal wel een beetje toch?!
16 jan 2023 om 22:45 Echt lekker, en snel bezorgen
13 jan 2023 om 19:40 OMG natuurlijk weer niet gelet op reviews! Verkeerde bestelling binnen gekregen. Gelijk gebeld. Diegene aan de telefoon sprak bijna geen Nederlands en ze was niet vriendelijk en onbeleefd! Vreselijk!!!! Eten vies!!! Slechte restaurant!!!
11 jan 2023 om 19:45 Pizza was helaas koud
10 jan 2023 om 17:35 Pizza was delivered after almost 2 hours (order at 14.35 delivered at 16.25. In that time, i could have go to supermarket, buy ingredients, make pizza, eat it and still to have some time to spare.
6 jan 2023 om 23:32 slechtste zaak van den haag eten was smerig en bezorgen kon het huis niet vinden en praat geen Nederlands want een debiel