PIZZERIA PRONTO DEN HAAG

PIZZERIA PRONTO DEN HAAG Lekker & goedkoop!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Pronto Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 10:18 Geen eten gehad en niet bereikbaar
20 sep 2022 om 1:08 Dankjewel
19 sep 2022 om 10:08 Kreeg niet het eten wat ik verwachte en heb anderhalf uur moeten wachten op koud eten...
18 sep 2022 om 13:13 Ik wacht al twee uur op eten voor een gewone pizza! niets ! Ik belde het restaurant met het bestelnummer en zonder code zeiden ze gewoon dat het onderweg was en hing op. Nooit meer
12 sep 2022 om 14:10 Pizzas waten koud
6 sep 2022 om 1:51 Kwam te laat aan de eten ik moest zo lang wachten dit kan echt niet elke keer wordt er gezegd is onderweg
31 aug 2022 om 21:45 Heerlijk en snel bezorgd, zoals altijd!! Top!
30 aug 2022 om 16:39 Is en blijft lekker
8 aug 2022 om 13:05 Niet normaal slecht was dit. - patat en vlees niet gaar - drinken warm ( niet "niet gekoeld" maar warm) - saus zat geen dop, dus lag overal in de tas. - saus van patat vergeten - gebeld om aan te geven en ik kreeg: sorry, we'll try better next time
7 aug 2022 om 15:12 Aanrader goedkoop en lekker
2 aug 2022 om 19:45 Alles prima maar sambal niet bij misschien vergeten
2 aug 2022 om 15:58 Bestelling was niet compleet en ze hebben daarnaast ook niet de geleverd de gemiste artikel